Verkoopstyling

Wat is verkoopstyling?

Verkoopstyling is het zo optimaal mogelijk presenteren van je huis om het zo licht, ruim, aantrekkelijk en sfeervol mogelijk te kunnen tonen aan een zo breed mogelijke doelgroep.

 

Als House of KIKI gecertificeerd verkoopstylist werk ik met een uniek en bewezen concept waarbij het restylen van je complete huis en eventuele buitenruimte door mij wordt uitgevoerd in plaats van alleen te adviseren. Daarnaast krijg je handige tips & tricks zodat je je goed kunt voorbereiden op de bezichtigingen.

Verkoopstyling, vastgoedstyling

Waarom verkoopstyling?

Het lijkt tegenstrijdig om te investeren in een woning die je wilt verkopen. Toch verdient de investering zich in vrijwel alle gevallen terug. Potentiële kopers kijken anders naar jouw woning dan jij. Objectiviteit is belangrijk om je woning optimaal te presenteren. Dit is de kracht van verkoopstyling.

 

Werkwijze

Het intakegesprek is bij jou thuis. Samen bekijken we alle ruimtes en ik inventariseer welke van jouw eigen meubelen en accessoires gebruikt kunnen worden, of er nog iets aangeschaft moet worden en of er nog werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Je krijgt van mij een offerte per e-mail met daarop mijn uren, een begroting voor eventuele extra accessoires en de afspraken die we hebben gemaakt over extra werkzaamheden.


Is de offerte akkoord? Dan plannen we een datum in waarop de styling wordt uitgevoerd. Alle ruimtes in huis zullen hierbij aan bod komen. Na het restylen is je huis helemaal klaar voor de woningfotograaf.

 

Wat kost het?

Alle woningen en inrichtingen zijn verschillend. De prijs voor verkoopstyling zal dus ook per woning bepaald moeten worden. Een indicatie: een verkoopstyling van 6 uur exclusief accessoires of overige werkzaamheden kost € 365 inclusief BTW. Bij het restylen wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van jouw eigen meubelen en accessoires.

Het intakegesprek kost je niets.

Wil je weten wat het verkoopklaar maken van jouw woning kost? Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Verkoopstyling, vastgoedstyling

Verkoopstyling, vastgoedstyling
Voor: Een rommelige donkere slaapkamer.
Verkoopstyling, vastgoedstyling
Na: netjes, licht en stijlvol.

Goed om te weten

Alle bedragen zijn in euro's en inclusief 21% BTW.

Binnen een straal van 15 km rondom Hilversum bereken ik geen reiskosten. Daarboven reken ik € 0,25 per kilometer.

Op alle overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Ben je makelaar en wil je weten wat By Fiona Home voor jouw kantoor kan betekenen? Kijk hier voor meer informatie.