Verkoopstyling, vastgoedstyling, verkoopklaar maken

waarom Verkoopstyling?

Verkoopstyling, ook wel vastgoedstyling genoemd, is het zo optimaal mogelijk presenteren van je huis zodat potentiële kopers precies kunnen zien welke mogelijkheden jouw woning te bieden heeft. De meeste kijkers worden tijdens een bezichtiging afgeleid door zaken die eigenlijk geen rol zouden mogen spelen en dat is zonde. Met verkoopstyling worden de afleidingen weggenomen en wordt het huis geschikt gemaakt voor een zo groot mogelijke doelgroep.

Het lijkt misschien tegenstrijdig om nog een kleine investering te doen in een woning die je wilt verkopen. Toch verdien je dat in vrijwel alle gevallen terug. Denk aan een hogere verkoopprijs of lagere lasten door een snellere verkoop.

Verkoopstyling, vastgoedstyling, verkoopklaar maken

hoe werkt het?

Als House of KIKI gecertificeerd verkoopstylist werk ik met een uniek en bewezen concept waarbij het restylen van je complete huis en eventuele buitenruimte door mij wordt uitgevoerd, in plaats van alleen te adviseren. Daarnaast krijg je handige tips & tricks zodat je je goed kunt voorbereiden op de bezichtigingen.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bij jou thuis bekijken we samen alle ruimtes. Ik inventariseer welke van jouw eigen meubelen en accessoires gebruikt kunnen worden, of er nog iets aangeschaft moet worden en of er nog werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Je krijgt van mij een overzichtelijke offerte met de kosten en de afspraken die we hebben gemaakt over extra werkzaamheden.

Als jij akkoord gaat, plannen we een datum in waarop de styling wordt uitgevoerd. Alle ruimtes in huis zullen hierbij aan bod komen. Na het restylen is je huis helemaal klaar voor de woningfotograaf.


Verkoopstyling, vastgoedstyling, verkoopklaar maken
Voor: Een rommelige donkere slaapkamer.
Verkoopstyling, vastgoedstyling, verkoopklaar maken
Na: netjes, licht en stijlvol.

wat kost het?

Alle woningen en inrichtingen zijn verschillend. De prijs voor verkoopstyling zal dus ook per woning bepaald moeten worden. Een woning tot 120 m2 kan voor minder dan € 500 worden gestyled, inclusief enkele accessoires en BTW. Het intakegesprek kost je niets.

Bij het restylen wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van jouw eigen meubelen en accessoires om de kosten zo laag mogelijk te houden.

 

Wil je weten wat het verkoopklaar maken van jouw woning kost? Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Goed om te weten

Alle bedragen zijn in euro's en inclusief 21% BTW.

Binnen een straal van 15 km rondom Hilversum bereken ik geen reiskosten. Daarboven reken ik € 0,25 per kilometer.

Op alle overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.