Waarom interieuradvies?

Op tv, in de bladen en op social media is interieur hot. Dat is niet voor niets. Interieur is belangrijk, het speelt een grote rol in hoe jij je voelt in een ruimte. Interieur is niet alleen een samenstelling van meubels en materialen. Het is gevoel. Je wilt wonen in een ruimte waar je je happy voelt, waar je kan doen wat belangrijk voor je is of heerlijk kunt ontspannen. Een ruimte die persoonlijk is en inspireert. Een thuis.

 

Er komt best veel bij kijken om een interieur kloppend te krijgen. Het is dus helemaal niet gek dat het met jouw thuis nog niet is gelukt.

Een paar voorbeelden:

  • Je hebt al zoveel geprobeerd, maar de veranderingen pakken niet uit zoals jij wilt
  • Je wilt graag een ander meubel of een andere kleur op de muur, maar je weet niet waar je moet beginnen
  • De ruimte voelt gewoon niet goed
  • Je wilt graag mooi wonen, maar je hebt een klein budget
  • Samenwonen, maar niet dezelfde smaak?
  • Hoe deel je je nieuwe huis optimaal in?

Ik help je met een praktisch advies of interieurontwerp. Antwoord op al jouw interieurvragen zodat je jouw ideale thuis meteen kan realiseren. Hiermee kan je de juiste keuzes maken en je bespaart jezelf de kosten van steeds nieuwe veranderingen.

Interieuradvies, interieurstyling, interieurontwerp, mooi wonen

hoe werkt het?

Het adviesgesprek is altijd bij jou thuis. Ik wil graag persoonlijk met je kennismaken en de ruimte zelf ervaren, om jou het beste interieuradvies te geven of om een fantastisch interieurontwerp te maken.

We bespreken samen wat er nodig is om die plek te creëren waar jij je fijn voelt. Je krijgt een duidelijk beeld van de stappen die gezet moeten worden om dat te bereiken.

wat kost het?

Juist omdat een fijn thuis zo belangrijk is, wil ik graag dat het voor jou bereikbaar is. Betaalbaar professioneel interieuradvies aan huis.

Met alleen een laag tarief ben je niet geholpen, want je wilt het advies natuurlijk ook graag uitvoeren. Daarom zijn alle adviezen praktisch en veelal zelf uit te voeren. Ik geef je handige tips & tricks om de uitvoering vlekkeloos te laten verlopen en ik kijk ook naar wat je al hebt. Vaak kun je namelijk met verrassend eenvoudige ingrepen het effect bereiken waar je op uit bent, en dat scheelt ook weer in je portemonnee.