fiona

By Fiona Home, even voorstellen, Fiona

Zal ik me even voorstellen? Mijn naam is Fiona Williamson. Ik woon samen met mijn man en onze 4 katten in Hilversum.

 

Interieur, inrichting en styling zitten al in mijn bloed zolang ik me kan herinneren. Mijn kinderkamer moest er al aan geloven.

Na een carrière van zo'n 22 jaar als ordermanager in de grafische industrie en als traffic manager in marketing & communicatie vond ik het tijd om mijn droom te gaan volgen en professioneel aan de slag te gaan met interieur.

 

Interieuradvies heeft de naam erg prijzig te zijn.  Met By Fiona Home richt ik me op betaalbaar advies én een betaalbare uitvoering, zodat jij ook professioneel advies kunt inwinnen en kan genieten van een fijn thuis. Mooie interieurs maken. Jou inspireren en behulpzaam zijn met mijn oog voor detail, mijn creativiteit en mijn kluservaring.

 

Om me op mijn carrièreswitch voor te bereiden heb ik een opleiding Binnenhuisarchitectuur gevolgd en een opleiding verkoopstyling. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen en verdiep me in trends en ontwikkelingen.

 

In juni 2018, een jaar na het behalen van mijn diploma Binnenhuisarchitectuur, ben ik in het diepe gesprongen. Ik heb mijn baan opgezegd en ben gestart met By Fiona Home.