Verkoopstyling

Je huis verkopen? Hoe kan je jouw huis positief laten opvallen tussen al het andere aanbod? Jouw woning zo snel mogelijk verkopen voor de beste prijs? Verkoopstyling is het zo optimaal mogelijk presenteren van je huis om het zo licht, ruim, aantrekkelijk en sfeervol mogelijk te kunnen tonen aan een zo breed mogelijke doelgroep.

 

Als House of KIKI gecertificeerd verkoopstylist werk ik met een uniek concept waarbij het restylen van je complete huis en eventuele buitenruimte door mij wordt uitgevoerd in plaats van alleen te adviseren. Daarnaast krijg je handige tips & tricks voor als er kijkers komen.

 

Waarom verkoopstyling?

Het lijkt tegenstrijdig om te investeren in een woning die je wilt verkopen. Toch verdient de investering zich, in bijna alle gevallen, terug. Potentiële kopers kijken anders naar jouw woning dan jij. Objectiviteit is belangrijk om je woning optimaal te presenteren. Dit is de kracht van verkoopstyling.Werkwijze

Ik kom bij je thuis voor een intakegesprek. Samen bekijken we alle ruimtes in huis en ik inventariseer welke van jouw eigen meubelen en accessoires gebruikt kunnen worden, of er eventueel nog iets aangeschaft moet worden en of er nog werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Je krijgt van mij een offerte per e-mail met daarop mijn uren, een begroting van de kosten van eventuele extra accessoires en de afspraken die we hebben gemaakt over eventuele extra werkzaamheden.

 

Ben je akkoord met de offerte? Dan plannen we een datum in waarop de styling wordt uitgevoerd. Alle ruimtes in huis zullen hierbij aan bod komen. Na het restylen is je huis helemaal klaar voor de woningfotograaf.

 

Wat kost het?

Alle woningen en inrichtingen zijn verschillend. De prijs voor verkoopstyling zal dus ook per woning bepaald moeten worden. Een indicatie: een verkoopstyling van 6 uur exclusief accessoires of overige werkzaamheden kost € 365 inclusief BTW. Het intakegesprek kost je niets.

 

Bij het restylen wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van jouw eigen meubelen en accessoires.

Wil je weten wat het verkoopklaar maken van jouw woning kost? Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Goed om te weten

Alle bedragen zijn in euro's en inclusief 21% BTW.

Binnen een straal van 15 km rondom Hilversum bereken ik geen reiskosten. Daarboven reken ik € 0,25 per kilometer.

Op alle overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.