Interieuradvies

Interieur is heel belangrijk voor ons. Niet alleen maar een samenstelling van meubels en materialen. We willen wonen in een ruimte waar we ons happy voelen, waar we blij van worden, of juist rust vinden. Een ruimte die persoonlijk is en inspireert. Een thuis.

 

Zo’n thuis is niet altijd even makkelijk te realiseren. Een goed basisplan waarbij wordt gekeken naar indeling, functionaliteit, licht, kleuren en materialen, maakt dat de ruimte voor je gevoel klopt. Met een goede basis bespaar je jezelf de kosten van steeds nieuwe veranderingen én je voorkomt dat je verkeerde keuzes, en dus kosten, maakt waar je achteraf niet bij mee bent.

 

Een mooi, stijlvol en duurzaam interieur kan ook zonder een enorm budget. Droom dus vooral groot, maar betaal minder. En hou nog wat over voor een leuke vakantie;)

 

Interieur is maatwerk. Het is dus goed mogelijk dat je hieronder niet vindt waar je naar op zoek bent. Geen probleem! Neem contact op en je ontvangt vrijblijvend een offerte op maat.

Snel effect | € 150

Meteen aan de slag

Een persoonlijk, mondeling interieuradvies bij jou thuis? Wil je meer eenheid in je interieur? Voelt jouw interieur gewoon niet goed en wil je weten wat je daaraan kunt doen? Of, trakteer jezelf, gewoon voor de fun.

Grote verandering | € 295

Een uitgebreid advies én ontwerp op maat

Aan het nadenken over een grote verandering in je interieur? Je woonkamer opnieuw indelen, een slaapkamer transformeren in een werkkamer, de zolder een metamorfose geven of ga je verhuizen naar een nieuwe woning?

Extra inzicht | € 475

Een compleet interieurplan zonder verrassingen

Een nieuwe keuken of uitbouw staat al heel lang op jouw wensenlijstje en je vind het moeilijk om je voor te stellen hoe het gaat worden? Of je wil een grote verandering en je goed voorbereiden met een compleet interieurplan?